(0592) 333 600

Winkler Prinsstraat 13 9403 AZ Assen

Maak kennis met Dansscore

Dansscore lanceert vernieuwde website met verbeterde functionaliteit en nieuwe huisstijl

9 April, 2024 Persbericht

Assen, Nederland - 9 april 2024 – Plan Plan Internet BV, de toonaangevende softwareleverancier van leerlingvolgsystemen in de zwembranche, heeft vandaag de lancering aangekondigd van een compleet vernieuwde website. De nieuwe Dansscore website biedt een verbeterde gebruikerservaring met een compleet nieuwe huisstijl, nieuwe functies zoals achtergrondinformatie en blogs.

Plan Plan Internet BV bekend van Zwemscore, is al 25 jaar actief in de zwembranche met het leerlingvolgsysteem Zwemscore. Een aantal jaren geleden kwam er vraag om dit product ook in te zetten voor de dansbranche. Dansscore werd geboren, mede door deze behoefte vanuit de dansbranche. De voorgaande website was wel toe aan een nieuwe look-en-feel.

Dansscore is het meest complete administratiesysteem voor de dansbranche. Dansscore biedt naast de functionaliteit voor een basis-, leden- en uitgebreide betalingsadministratie, een compleet leerlingvolgsysteem waar de vorderingen en prestaties van de leerlingen worden bijgehouden. Het leerlingvolgsysteem is uniek in de dansbranche en gebruikers van Dansscore waaronder dansschool Marcella van Altena in Hoofddorp zijn dan ook zeer tevreden over Dansscore.

"We zijn verheugd om onze vernieuwde website te lanceren, die een aanzienlijke verbetering biedt ten opzichte van onze vorige website, aldus Christiaan Smallenbroek, eigenaar van Plan Plan Internet BV." De nieuwe Dansscore website is ontworpen om nieuwe gebruikers vanuit de dansbranche te interesseren in ons product Dansscore en hen te helpen met het aanleveren van informatie over ons product.

Ben of ken je een dansschool, dansopleiding of ben je actief in de dansbranche? Bekijk onze website Dansscore en plan een vrijblijvende kennismaking in met onze verkoopafdeling.

Met swingende groeten,

Dansscore

Het meeste complete lesadministratiesysteem voor de dansbranche

Meer weten? Klik hier!
Maak kennis met Dansscore