(0592) 333 600

Winkler Prinsstraat 13 9403 AZ Assen

Welkom Dance Masters Madson Club Venlo

We verwelkomen Dance Masters Madson Club uit het Limburgse Venlo als nieuwe gebruiker van Dansscore!

2 April, 2024 Dansscore - Nieuwe gebruiker

Al meer dan 44 jaar kun je bij Madson genieten van verschillende dansstijlen, zoals onder andere hiphop, modern, klassiek, stijldansen, salsa, rock @ Billy Boogie, Salsa solo en Salsa als Paar, Peuterdansen, Performing Arts, POP/Show/Musical/Dance Hall, Female Hip Hop en nog veel meer. Daarnaast biedt Madson ook stijldansen voor mensen met een beperking, hip hop Choreo en latin fusion.

Dansscore wordt in éérste instantie gebruikt om de ledenadministratie efficiënt te laten verlopen, zodat nieuwe aanmeldingen vlekkeloos worden geregistreerd. Daarnaast is het mogelijk dat leden zich online kunnen afmelden voor een les. Als Dansscore wat verder in gebruik is genomen, zal het leerlingvolgysteem van Dansscore verder in gebruik genomen worden om de vorderingen te beoordelen van de wedstrijddansers.

De Servicedesk van Plan Plan Internet ondersteunt eigenaresse Tonja Smets van Dance Masters Madson Club op werkdagen voor alle vragen over het gebruik van Dansscore. Dit hoort natuurlijk standaard bij de dienstverlening van Dansscore!

Alle nieuwe Dansscore gebruikers worden nu tijdelijk gratis aangesloten op Dansscore ter waarde van € 500,- en krijgen een volwaardige werkinstructie die uit verschillende delen bestaat om het product zo goed mogelijk te kunnen gebruiken.

Heb je net als Dance Masters Madson Club ook interesse in het complete leerlingvolgsysteem van Dansscore? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in voor de mogelijkheden, klik op deze link.

Bekijk alle blogs
dansscore-madson-venlo
100%
min
135%