BESTELPROCES eTICKET IN WEBKASSA

Omdat dit systeem ook bij meer dan 300 zwembaden wordt gebruikt, ziet u hieronder voorbeelden van een zwembad. Het is echter ook op deze wijze te gebruiken voor dansscholen. U ziet hier een illustratie van de stappen voor het online kopen van een kaartje voor vrijzwemmen waarbij een datum en een tijd gekozen wordt. Met de webkassa kunt u ook danslessen laten boeken op een gewenste dag en tijdslot. Geeft u een cursus Zumba met per les bijvoorbeeld maximaal 12 leerlingen, dan kan men zich inschrijven voor die les tot het maximum is bereikt. Of u nu buiten of binnen lesgeeft, u regelt het met de Internet Dansscore Module.

STAP 1

 

Kies de optie ‘Vrijzwemmen’. U kunt de activiteiten zelf aanmaken, dus dit zou ook een Zumbales kunnen zijn.

STAP 2

 

Kies een datum en een tijdslot. Het aantal kaartjes (of plaatsen) dat per tijdslot verkocht kan worden is gelimiteerd (door u in te stellen). Let op! Als een leerling al voor de lessen betaald heeft, dan hoeft hij/zij na het reserveren niet te betalen maar geeft aan dat hij/zij al heeft betaald. Het betalen kan van toepassing zijn als u vrij laat inschrijven op een dansles, die men dan direct bij het reserveren betaalt via iDEAL.

 

Bij de tijdsblokken staat vermeld hoeveel personen er nog een kaartje kunnen kopen.

STAP 2b

 

Na het kiezen van een tijdslot kunt u 5 gezondheidsvragen stellen (Triage). Als men één vraag met 'Ja' beantwoord kan men niet reserveren. U wilt immers geen personen ontvangen die een risico vormen voor de gezondheid van anderen.

 

U kunt deze optie in- of uitschakelen. De gegevens

worden niet opgeslagen of

aan derden verstrekt.

STAP 3

 

Men ziet een overzicht van hetgeen dat is besteld.

STAP 4

 

In deze stap kan de klant inloggen als hij/zij reeds een account heeft of afrekenen zonder een account, waarbij wel de gegevens ingevuld dienen te worden.

 

De vragen over de adresgegevens kunnen echter worden

uitgeschakeld als die

niet van belang zijn.

STAP 5

 

Een laatste overzicht voordat men gaat betalen.

STAP 6

 

Men rekent af via iDEAL. Als men een abonnement heeft of al voor lessen heeft betaald, dan kan men dat aangeven en hoeft men niet online te betalen.

Let op!

Bij betaalmethode kunnen ook andere opties worden ingesteld zoals "Reeds betaald voor danslessen".

STAP 7

 

Na het betalen krijgt men een bevestiging en ontvangt men de eTicket via de e-mail. Hiermee kan men naar de dansschool gaan en deze tonen bij de kassa.

STAP 8

 

Via de e-mail ontvangt men een eTicket met een unieke code waarmee men toegang tot de dansschool kan krijgen. De opmaak van het eTicket kan door u zelf naar wens worden aangepast.

 

Bij de receptie kan in de Internet Dansscore Module de code gecontroleerd worden of de klant inderdaad op dat tijdstip toegang verleend mag worden.

Belangstelling? Laat het ons weten en vraag hier informatie aan.

Internet Dansscore Module

TOP

Snel naar
Informatie
Contact

De Internet Dansscore Module is een product van Plan Plan Internet BV

Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ  Assen
T (0592) 333 600