Wie wij zijn

Softwarebouwer met meer dan 25 jaar ervaring!

Plan Plan Internet BV, de bedenker en maker van de Internet Zwemscore Module, ontwikkelt al sinds 1993 maatwerksoftware. De Internet Dansscore Module is een afgeleide van de Internet Zwemscore Module. Ons team heeft daardoor een grote kennis van programmeren en een schat aan praktijkervaringen. Het geeft u ook een garantie dat u te maken heeft met een stabiel en degelijk bedrijf.
Wij besteden ons programmeerwerk niet uit aan andere landen zoals India, maar ontwikkelen alles zelf in Nederland. Zo kunnen wij snel ingrijpen in de software als dat nodig moet zijn.
Naast de Internet Dansscore Module hebben wij allerlei andere software ontwikkeld, waar wij ook nu nog mee bezig zijn.
 

Onze portfolio

Hieronder enkele door Plan Plan Internet BV gerealiseerde projecten en/of producten.

 

Internet Dansscore Module

Een online danslesadministratiesysteem voor dansbaden en -scholen. Het modulaire systeem bestaat uit vele modules die de gebruiker ontlasten van veel en intensief administratief werk. Als 18 jaar op de markt en met zeer veel gebruikers. In 2018 zijn er ca. 280 instanties die het systeem gebruiken.


Plan Plan Feestje

Een online boekingssysteem voor (kinder)feestjes. Destijds ontwikkeld voor Ballorig, nu in gebruik door o.a. Monkey Town, De Ballebak, Ballenland en verschillende dansbaden. Het systeem is te koppelen aan de Internet Dansscore Module.
WEBSITE     |     DOWNLOAD BROCHURE
 

Plan Plan Reserveer

Een online reserveringssysteem voor sportaccommodaties. Uw relaties kunnen via het systeem bijvoorbeeld een tennis- of squashbaan huren, maar ook een vergaderzaal of danszaal. Het universele systeem kunt u naar wens instellen.
WEBSITE     |     DOWNLOAD BROCHURE
 
Start Werk & Blijf veilig
Start Werk & Blijf veilig (SWB) speelt in op veiligheidsbewustwording en gedrag en is gebaseerd op de huidige Arbowetgeving. SWB biedt maatwerk in het opleiden en certificeren in veiligheidscultuur, -gedrag en -bewustwording. Zelfregulerend aan de slag om veilig en gezond te werken.
WEBSITE
 
Automatische Administratie Diplomadansmen (AAD)
Een geautomatiseerd systeem van de Nationale Raad Zwemveiligheid, voor het aanmelden van diplomazwemmen. Het systeem beheert alle aspecten die bij het diplomazwemmen aan de orde zijn.
 
Doen In
Een leerlingvolgsysteem voor speciaal - (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO).
Internet Dansscore Module

TOP

Snel naar
Informatie
Contact

De Internet Dansscore Module is een product van Plan Plan Internet BV

Plan Plan Internet BV
Winkler Prinsstraat 13
9403 AZ  Assen
T (0592) 333 600